BERICHT VAN DE ARTISTIEK LEIDER

Welkom bij Festival Resonances!

Het is met een zeer zwaar hart dat we het Festival Resonances 2021 hebben moeten annuleren, helaas al de tweede keer sinds de Corona-pandemie begon.

We hebben gewacht tot het allerlaatste moment en hielden vast aan het idee dat het festival misschien door zou kunnen gaan, maar de realiteit is dat dit simpelweg niet mogelijk is in het licht van de huidige Covid-19-situatie in België en de rest van de wereld.

Voor ons is de essentie van Festival Resonances saamhorigheid. De muzikanten komen van over de hele wereld om een week samen te zijn, samen de muziek te ontdekken en nieuwe muzikale partners en oude collega’s te ontmoeten. Het publiek, dat ook vaak van ver komt, is een essentieel onderdeel van de unieke sfeer van Festival Resonances: publiek en muzikanten ontmoeten elkaar na de concerten in de festivaltent om samen iets te eten en te drinken, aangeboden door ons geweldige team van vrijwilligers.
Deze gezellige sfeer en diepe saamhorigheid is voor mij de kern van Festival Resonances!

En dus, na lang nadenken, hebben we besloten om geen ‘online versie’ van Festival Resonances te maken.
Liever komen we in 2022 groots en met heel veel goesting bij jullie terug voor een festival, waarbij we elkaar weer écht kunnen ontmoeten, weer veilig muziek kunnen maken en dit kunnen delen met ons geweldige publiek en ons fantastische team vrijwilligers.

Wij hopen u daarom te kunnen verwelkomen bij het Festival Resonances in 2022,  een festival dat misschien wel vreugdevoller zal zijn dan ooit tevoren! Kom om weer te genieten als publiek van de de directe nabijheid van het intens musiceren en getuige te zijn van de muzikale ontlading waar iedereen zo naar smacht!

Houdt daarom deze data zeker vrij:  26-29 mei 2022!!

Blijf gezond!

Amy Norrington

©Festival Resonances
Design by OSlink