Door een gift via de Koning Boudewijnstichting

Vrienden Van Festival Resonances

Goed nieuws!
Met steun van de Koning Bouwewijnstichting is er het fonds “Amis du Festival Resonances” (Vrienden van Festival Resonances) opgericht. Wanneer u geld schenkt via deze weg, zijn uw giften fiscaal aftrekbaar!
Word vriend van Festival Resonances! U heeft al recht op fiscaal voordeel vanaf een gift met een minimum van 40€ per persoon (of 70€ per koppel), maar meer mag zeker!
De Koning Bouwewijnstichting zal u een fiscaal attest toesturen, dat u in staat stelt het bedrag als aftrekpost in te brengen bij uw belastingaangifte als gift aan een erkende stichting voor openbaar nut.
Als vriend van het festival bent van harte uitgenodigd voor een feestelijk drankje met de organisatoren en de musici tijdens het festival.

Doe een overschrijving op de volgende rekening:

Fonds des Amis du Festival Resonances
De Koning Boudewijnstichting, Brederodestraat 21, 1000 Brussel
IBAN BE10 0000 0000 0404
BIC BPOTBEB1
Gestructureerde mededeling: 016/0270/00004 (Verplicht!!!)

Het bestaan van Résonances hangt sterk af van de genereuze steun van onze vrienden, sponsors en vrijwilligers! Elke gift, groot of klein, helpt het festival door te gaan.
Als Vriend van Festival Resonances bent u van harte welkom om een feestelijk drankje met ons te delen tijdens het festival. We willen je graag leren kennen en u de kans geven om de muzikanten te ontmoeten.

 

©Festival Resonances
Design by OSlink